Gym Thuis

Gepubliceerd nov. 19, 21
6 min read

Loopband Test: Beste Aankoop Van 2021

  • Beste loopband voor thuis
  • Beste hometrainer voor thuis
  • Beste crosstrainer voor thuis
  • Beste roeitrainer voor thuis

Als je probeert je partner of je kinderen geïnteresseerd te krijgen samen met jou te trainen dan kan dit dé manier zijn om dat voor elkaar te krijgen. Als ruimte een probleem is heb je altijd de iets duurdere optie van een set verstelbare dumbbells (De beste loopbanden - Top 6 Review). Die nemen bijna geen ruimte in en kunnen toch meestal een gewicht van ongeveer 25 kg bereiken.

'Waar zet ik de loopband neer? En hoe zit het met de crosstrainer?' We begrijpen je bezorgdheid - maar wij denken gewoon niet dat ze nodig zijn. Ten eerste kun je een grondige warming-up krijgen door dynamische stretch- en lichaamsgewicht oefeningen, dus die zijn al gedekt. En wat betreft fitness en vetverlies: geen enkele van onze transformatie cliënten doen aan ren-oefeningen.

Er zijn tal van spier-sparende trainingsregimes die alleen afhankelijk zijn van het aantal herhalingen, of spier-sparende cardio trainingen in de vorm van lichaamsgewicht oefeningen. HIIT (High Intensity Interval Training) Lange cardio-trainingen met matige intensiteit zijn niet nodig om je lichaam te veranderen en hoeven niet noodzakelijkerwijs deel uit te maken van je fitness-opstelling.

Extra mogelijkheden Geen van onderstaande mogelijkheden zijn essentieel, maar als je de ruimte, het geld en de behoefte daartoe voelt zullen ze je helpen om je workouts te variëren: Suspension Trainer TRX Suspension training kost vrijwel geen ruimte in je thuis fitnessruimte, wat essentieel is als je in dit stadium bent aangekomen.

Sportschool Dicht? Geen Probleem

Zorg er wel voor dat je de bokszak ophangt met voldoende ruimte in iedere richting zodat je er echt lekker mee kunt werken. Spiegels Nogmaals, ken jezelf. Sommige mensen worden gemotiveerd door spiegels, anderen juist niet. Voorkom wel de fout om een ​​spiegel toe te voegen aan de opstelling van je thuis fitnessruimte en dan alleen je borstkas, biceps en buikspieren te oefenen, oftewel de 'spiegelspieren'.

Als je eenmaal je thuis fitnessruimte hebt is het tijd om aan de slag te gaan. Maar voordat je dat doet is het de moeite waard om het volgende te overwegen: Zorg dat je het juiste programma hebt Als je geen buur of vriend of vriendin kunt inschakelen om samen met jou te trainen wil je misschien de risico’s verkleinen.

Een 6 x 6-training is een briljant programma voor vetverlies, spierwinst of het veranderen van je spiersamenstelling, afhankelijk van hoe je je voeding aanpast. Het gaat om 6 sets van 6 herhalingen met een redelijk laag gewicht, waarbij de nadruk ligt op de dichtheid van de herhalingen in plaats van op het gewicht.Wij als winkel zijn geen gecertificeerde personal trainers. Wil je weten wat voor jouw doelstellingen de juiste trainingsmethode is, neem dan contact op met een ervaren en gecertificeerde personal trainer. Zorg voor de juiste techniek Vergeet niet, dat nu je helemaal alleen traint, er dus niemand zal zijn om je techniek te controleren of je te waarschuwen als je jezelf in gevaar brengt.

5 Tips Om Thuis Te Sporten

Creëer Bij Je Thuis De Perfecte FitnessruimteBeste Loopband - Top 10 Loopbanden 2021

Die kan je laten zien hoe je iets moet uitvoeren en dat kan later winst opleveren. Bedenkt maar eens wat de kosten zijn als je een blessure oploopt.

Volgens sommigen zou iedere man een eigen ‘man cave’ moeten hebben, met een thuisbioscoop, gameconsole, pokertafel, poolbiljart en bar. Volgens óns zou iedere man thuis zijn eigen trainingsruimte moeten hebben. Om, wanneer hij daar zin in heeft, zich terug te trekken en de meest mannelijke aller bezigheden te praktiseren: zware dingen tillen.

thuis trainen Thuis trainen verschaft je een enorme flexibiliteit ten opzichte van trainen in een sportschool. Natuurlijk, een sportschool heeft vele voordelen. Bij een budgetketen kun je voor iets meer dan een tientje per maand trainen en daar krijg je zeer ruime openingstijden en een enorm aanbod aan cardio- en krachtapparatuur voor terug.

Er kleven echter ook genoeg nadelen aan een sportschool, zoals eerdergenoemde openingstijden, hoe ruim ook. ’s Weekends openen de meeste sportscholen pas om negen in plaats van om zeven uur en als je een echt vroege work-out in je dag zou willen persen, is dat gewoon te laat. Door de lage tarieven die budgetfitnesscentra hanteren, ben je bepaald niet lid van een selecte club. goede crosstrainer.

De Beste Loopbanden Van 2021 - Reviews

Goede Crosstrainer14 Manieren Om Thuis Een Homegym In Te Richten

Als je tot slot niet op loopafstand van je sportschool woont, zijn afstand en reistijd ook een factor. Tot slot is er de coronacrisis, waardoor sportscholen de komende tijd mogelijk vaker voor langere tijd gesloten zullen zijn. Thuis kun je trainen wanneer je wilt. Je betaalt geen abonnementsgeld en hoeft slechts eenmaal te investeren in de aanschaf van je apparatuur.

Afstand en reistijd spelen geen rol - crosstrainers. En het alleen trainen heeft bijna alleen maar praktische voordelen. Geen wachttijden, niemand die vraagt hoeveel setjes je nog moet doen, niemand die je lastigvalt met tips of kritiek op je uitvoering en techniek… Er is echter een aantal voorwaarden verbonden aan het inrichten van een thuisgym.

Bijzonder veel ruimte heb je niet nodig; wij trainen in een bergruimte van 3×3 meter, en als je geen last hebt van claustrofobie is dat zát. Ten tweede moet je een budget hebben voor de aanschaf van je krachtapparatuur. Maak je eigen homegym met materiaal van Fitness. Ook hier geldt: goedkoop is duurkoop. Het investeren in kwaliteitsapparatuur betaalt zich op de lange termijn dubbel en dwars uit.

Je kunt bijvoorbeeld je meeste trainingen in je sportschool afwerken en als je eens een keer geen tijd of zin hebt naar de sportschool te gaan, biedt je thuisgym een prima alternatief (Wat is de beste loopband van 2021?). Of andersom: je traint thuis en voor wat variatie ga je bijvoorbeeld één keer per week naar de sportschool, om de oefeningen te doen die thuis onmogelijk zijn.

Nr.1 In Europa Voor Fitnessapparatuur

Je hebt dus besloten een thuisgym in te richten. Maar wat heb je (écht) nodig? Waar moet je op letten bij de aankoop? Wij maken je wegwijs in het oerwoud dat het (online) aanbod aan krachtapparatuur is. Halterstang Wat je allereerst nodig hebt, is een (olympische) halterstang met een diameter van 50 mm (niet van 30 mm) - goede roeitrainer.

Als ruimte een beperkende factor is, kun je kiezen voor een kortere stang van 180 cm. Let wel, met 15 kg weegt deze stang 5 kg minder dan een conventionele halterstang. Let er ook op dat de greepbreedte van een kortere stang smaller is, wat bij verschillende oefeningen een beperkende factor kan zijn.

Maar laten we eerlijk zijn: de meesten van ons squatten of deadliften bij lange na niet zulke gewichten. Let erop dat je een stang koopt waarvan de ‘sleeves’ gelagerd zijn en dat de stang zelf voorzien is van fijne knurling (karteling) voor een goede grip. Dit is vooral belangrijk bij oefeningen als cleans (voorslaan) en snatches (trekken).

Navigation

Home

Latest Posts

Het Keto Dieet Van A – Z: Hoe Werkt Het?

Published Jan 02, 23
7 min read

Personal Training - Gym

Published Nov 30, 22
4 min read